Auto polijsten

Auto polijsten voor een glanzend resultaat

Wanneer de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en wat krassen vertoont, laat u uw auto polijsten. Er wordt tijdens het polijsten eigenlijk niets anders gedaan dan een heel dun laagje van de lak afschaven. Daardoor worden kleine krasjes en beschadigingen weg gehaald en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet en zal er gebruik moeten worden gemaakt van een andere hersteltechniek.

AUTO POLIJSTEN

Wij laten uw auto weer glanzen

Wilt u door ons uw auto weer mooi laten glanzen, zullen we hem met liefde en plezier voor u polijsten. De werkwijze die wij bij een auto polijsten hanteren is de volgende:

  • Wij beginnen ermee om uw auto een goede wasbeurt te geven. We gebruiken hiervoor uitsluitend goede reinigingsmiddelen.
  • Na het wassen wordt de lak behandeld door middel van kleien. Het gebruik van autoklei zorgt ervoor dat werkelijk al het vuil en alles wat er niet op thuis hoort van de lak wordt verwijderd. Ook het vuil dat de lak na verloop van tijd kan aantasten. Denk hierbij aan teer, boomhars en insecten.
  • Hierna kunnen we beginnen met het eigenlijke polijsten van de lak. Dit gaat in drie stappen, namelijk grof, middel en fijn. Bij de grove polijstbeurt worden de diepe krassen behandeld. Bij de middelste stap wordt de lak van uw auto weer op glans gebracht. De laatste stap is het fijne werk, waarbij kleine ronde waskrasjes, ook wel swirls genoemd, worden verwijderd.
  • Het resultaat van onze werkwijze is een glanzende auto met een lak die er weer helemaal top uitziet.

CONTACT opnemen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.