Auto poetsen

Laat uw auto poetsen door een professional

Wij hanteren een standaard werkwijze, met betrekking tot een auto poetsen, die in de loop van de jaren zijn effectiviteit heeft bewezen. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hoe doen we dat beter dan met een blinkend schone auto. Wilt u meer informatie over de producten die we gebruiken of de behandelingen die bij ons mogelijk zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze klantvriendelijke medewerkers zal al uw vragen beantwoorden. En hopelijk kunnen we snel een afspraak inplannen om uw auto de verzorging te geven die hij nodig heeft.

Auto poetsen

Wij poetsen uw auto de showroom in

Een van de behandelingen die wij bieden is om uw auto compleet door ons te laten poetsen. Een andere benaming van deze behandeling is showroom staat poetsen. De naam verraadt het al, na een dergelijke behandeling zou uw auto zo de showroom in kunnen. Uw auto wordt zowel van binnen als van buiten grondig gepoetst. Het resultaat zal zijn dat hij in een zo goed als nieuwe staat gebracht zal worden.

Vaste volgorde

Bij het compleet auto poetsen gaan wij volgens een vaste volgorde te werk. We beginnen met het goed wassen van uw auto en het grondig reinigen van de lak met behulp van autoklei. Na het kleien gaan we over tot het polijsten van de lak in 3 stappen. Na het polijsten wordt uw auto opnieuw gewassen waarna we een poetslaag aanbrengen. Als het exterieur helemaal gepoetst is gaan we verder met het interieur. Uw auto wordt gestofzuigd en de bekleding wordt gereinigd. Daarna wordt het kunststof goed schoon gemaakt en brengen we het weer op glans. Tenslotte zijn de ramen binnen en buiten aan de beurt. Uw auto is weer in topstaat.

CONTACT opnemen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.